Услуга FDM 3D печат

Бизнес

Можете да отпечатате с нас подробности за хоби или професионални продукти за вашия бизнес. Готови сме да обсъдим вашия проект и количествата, които искате да произведете.

3D проекти

Ако имате проект за завършена част в STL формат, можете да го изпратите на официалната ни поща. Можете също така да се възползвате от продукти, направени от нас за вашия бизнес.

Материал

Изборът на материал също е важен за вашия продукт. Различните материали имат различни свойства и визия. Добре е да посочите какви са целите на този продукт.

Доставка до всяка точка

След уточняване на проекта и изготвяне на извадка, можем да отпечатаме за вас по -големи количества и да ги изпратим на вашия адрес.

3д принтиране

3D Принтиране FDM

FDM 3D печат позволява отпечатване от 100 до 300 микрона на слой. Вашата компания да използва поръчайте свои собствени продукти на малки партиди. Превърнете идеята, която имате, в истински бизнес продукт с помощта на 3D печат.

3D Модели

3D моделът може да бъде създаден от всеки и да бъде отпечатан на нашите машини. Това дава голяма гъвкавост на всяка компания или любител на хобито да създаде част за своята бизнес идея.

Когато FDM технологията е подходяща за вас

FDM технологията е подходяща за прототипиране, механични части, архитектура, детайли, хобита, идеи. Технологията прави обекта слой по слой с пластмаса.

За бизнес

3D печатът е перфектна комбинация от скорост, малки серии и цена.
Създайте своя продукт и го поръчайте на малки партиди.

Нови идеи

Всеки дизайнер мечтае да има свое уникално творение за своите идеи. Сега трябва само да се съсредоточите върху създаването на 3D модел!

Магазини и хобита

Всеки търговец на дребно се нуждае от различни продукти по свой вкус. Ние ви даваме възможност да правите каквото искате и да го продавате в магазините си.

3д принтиране
hrhr
fwfwe
fwefwefwe