Как може да поръчвате 3D печат при нас ?

Частно лице и Фирма

Вие може да принтирате при нас хоби детайли или професионални продукти за вашия бизнес. Ние сме готови да обсъдим вашия проект и количествата, които искате да бъдат произведени.

3D проект

Ако разполагате с ваш проект на готов детайл във формат STL може да го изпратите на нашата официална поща. Може да се възползвате и от направени от нас продукти в страницата „Продукти„.

Материал/Филамент

Избора на материал също е важен за вашия продукт. Различните материали имат различни свойства и визия. Добре е да посочите, какви са целите на този продукт.

Доставка

След уточняване на проекта и изготвена мостра ние можем да принтираме за вас по-големи количества и да ги изпратим до вашия адрес.

3д принтиране

3D Принтиране

3D Принтирането дава възможност на всяка малка фирма да използва собствени продукти на малки серии. Превърнете идеята, която имате в реален бизнес продукт с помоща на 3д отпечатването.

3D модел

3D моделът може да бъде създаден от всеки и разпечатан на нашите машини. Това дава голяма гъвкавост на всяка фирма или хоби любител да създаде част за своята бизнес идея.

Онлайн мобилност

Едно от големите предимства на 3д принтирането !
Изпратете ни вашия файл и ще получите вашия детайл директно до вашата врата. Ако не сте сигурни в размерите, нужната резолюция или цвят пуснете просто малък тест.

За Бизнеса

3Д принтирането е перфектно съчетание между бързина, малки серии и цена.
Създавайте вашия продукт и го поръчвайте в малки серии.

Интериорен дизайн

Всеки дизайнер мечтае да има собсвтено уникално творение за своите идеи. Сега трябва да се фокусирате само върху създаването на 3д модела !

Хоби любители

Всеки човек има нужда от различни продукти по собствен вкус. Ние ви даваме възможност да направите това, което искате. От продукти за дома до спортни хоби детайли !

3д принтиране
hrhr
fwfwe
fwefwefwe