DLP/SLA 3D принт услуги

Бизнес

Можете да отпечатате с нас  хоби или професионални продукти за вашия бизнес. Готови сме да обсъдим вашия проект и количествата, които искате да произведете.

3D проекти

Ако имате проект за завършена част в STL формат, можете да го изпратите на официалната ни поща. Можете също така да се възползвате от продукти, направени от нас за вашия бизнес.

Материал

Изборът на материал също е важен за вашия продукт. Различните материали имат различни свойства и визия. Добре е да посочите какви са целите на този продукт.

Доставка до всяка една точка

След уточняване на проекта и изготвяне на извадка, можем да отпечатаме за вас по -големи количества и да ги изпратим на вашия адрес.

3Д печат лазер

3D Принтиране DLP/SLA

DLP 3D печатът позволява висококачествена изработка от 20 – 100 микрона на слой. Преглеждайте и създавайте малки серии за вашия стартиращ бизнес. За по -големи обеми, моля свържете се с нас.

3D Модели

3D моделът може да бъде създаден от всеки и да бъде отпечатан на нашите машини. Това дава голяма гъвкавост на всяка компания или любител на хобито да създаде част за своята бизнес идея.

Когато DLP/SLA технологията е подходяща за вас

DLP/SLA технологията е подходяща за прототипиране, механични части, бижута, медицина, миниатюри и др. Технологията се осъществява чрез лазерно втвърдяване. Изработен е изключително точно и гладко.

За медицина

Зъболекарските кабинети със скенери за зъби могат да изпращат файлове за печат и изработка на зъби в 3D.

Бижута

Ако имате свои собствени дизайни за пръстени или други форми, можете да изпратите за печат.

Миниатюри

Всеки се нуждае от различни продукти по свой вкус. Ние ви даваме възможност да правите каквото искате. От домашни продукти до подробности за спортни хобита!

3Д печат бижута
hrhr
fwfwe
fwefwefwe